Nordisk Strik

Nordisk Strik

Velkommen til Nordisk Strik. 
Her finder du strikkeopskrifter designet af Anne-Sophie Velling. 
Nordisk Strik er et ungt brand som skaber strik for vores kære små. For at imødekomme barnets behov er der forsøgt udvist en stor bevidsthed omkring håndværk, komfort og materialitet - garnerne som er oplyst i opskrifterne er alle gode mod sart hud samtidig med at de har en god varmeregulerende effekt. 
Der er i hver opskrift lagt en masse tanker, tid og omhyggelighed for derved at kunne give dig en god oplevelse når du sidder med strikketøjet. 
Med en baggrund som arkitektstuderende er forkærligheden for historie, geometri, form og struktur stor hvilket er forsøgt afspejlet i de forskellige modeller. 
Det æstetiske udtryk bliver derfor et møde mellem de klare rene linjer og anderledes detaljeringer. 

! Bemærk, at vi alle strikker forskelligt og at det derfor er vigtigt at lave en strikkeprøve inden du går igang med en given model for derved at sikre det bedste og mest nøjagtige resultat. Det kan være nødvendigt at justere din pindstørrelse.  
Alle børn vokser individuelt og det vil derfor være en god idé at tage ærme- og længdemål på dit barn for at sikre valg af den rette størrelse. 

Der gøres opmærksom på at det hverken er tilladt at kopiere, videregive eller sælge opskriftene. Ej heller er det tilladt at strikke modellerne med henblik på salg eller justere i opskrifterne. Handelsbetingelser : Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer.


Hvis du har spørgsmål eller opdager en lille fejl i én af opskrifterne, kontakt da venligst : nordiskbyvelling@gmail.com

Følg gerne med på Instagram @nordiskbyvelling og vis dine strikkerier ved #nordiskstrik

Your bag is empty
Start shopping